(096) 226-5555     ЮРИЙ    (066) 0290-555      (063) 5959-626
(пусто)
 
Установка кондиционеров
Сделать заказ

Кондиционеры

Тепловые завесы

Бойлеры

Вентиляция

СВАРОЧНЫЕ РАБОТЫ

LovePlus.dp.ua
Как часто Вы чистите бойлер и кондиционеры.

Интересные статьи RSS 2.0

Поиск металлоискателем золотых украшений Днепрй

День не дуже добрий, війна на дворі, тай загубили щось з прикрас, якщо цікавить вас тема пошуку.

Почну про себе. Хобі маю 20 років (мені 52), яке переросло в додатковий заробіток.  Суть справи в тому що вже багато кращих своїх років життя  витратив в пошуках скарбів, а зокрема золотих виробів. Спочатку ходив по полю і пляжу, потім перебрався в воду і навіть під воду.

Завдяки австралійській фірмі Майнлаб, виробнику металодитекторів кращих  в світі, вдається знаходити прикраси золоті і срібні, загублені людьми під час відпочинку, спорту, або просто в побуті.

Випадків як це трапляється у інших багато, деякі я описав в попередніх своїх блогах. Наприклад 

https://uk.dp.ua/blog/56/    а також       https://uk.dp.ua/blog/94/

На данний момент маю сертифікати для підводного пошуку з сучасним дайверським спорядженням від АПЕКС, а також підводними металошукачами від Майнлаб.

С початку телефонної розмови я запитаю Вас де саме і при яких умовах було загублена річ, як довго по часу а також на яких глибинах. Це потрібно для правильного планування пошукових робіт. Від правильного спорядження залежить успіх пошуку золотої прикраси. 

Не буду переконувати що всі спроби вдалі, це буде не честно. Але 80 відсодків пошуків втрачених прикрас повертаються до свого господаря.

Звертаються як  всі прості люди так  і поліція і приблатненні. Стараюсь допомогти всім хто платить, а це приблизно від 50 дол по суші і від 100 дол по воді. А там від складності задачі ціна залежить. А також від потраченого пального в машині і часу.

Стали рахувати як я заробляю? Трохи розчарую правдивою відповідью, в районі 2000 дол на рік. Головний мій заробіток на продажі і встановленні кондиціонерів, www.uk.dp.ua , хоть і сезонний. Зато весною і осінью маю час на пошуки.

 0962265555 ЮРИЙ 0660290555

Знайти загублене колєчко Дніпро,  золота цепочка в воді пошук Дніпро, пошук з металошукачем Дніпро, поиск с миноискателем Днепр, потерял обручку на пляже в песке Днепр,  поиск под водой потерянного айфона, найти потеряную вещь под водой, поиск с металлоискателем Днепр, услуги по поиску потерянных украшений


ПРОДАМ

ИНТЕРЕСНОЕ

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua
© UK.dp.ua.